2022. 07. 1. péntek

Tihamér, Annamária
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A belügyminiszter szerint nincsenek, a Mi Hazánk szerint vannak no-go zónák Magyarországon

A belügyminiszter szerint nincsenek, a Mi Hazánk szerint vannak no-go zónák Magyarországon

Pintér Sándor belügyminisztert vagy rosszul tájékoztatták, vagy nem ismeri az ország valós helyzetét. A napokban a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának ülésén ugyanis azt mondta, nincsennek Magyarországon olyan települések, településrészek, ahol no-go zónák alakultak ki. Miskolci lakosként azt kívánom, bárcsak igaza lenne, azonban a valóság cáfolja állításait.

Megkérdezném, hogyan nevezi azokat a területeket, ahol egy élet munkája megy tönkre, ingatlanok értéke esik a felére vagy válik eladhatatlanná, mert igénytelen, a közösségi együttélés szabályait betartani nem tudó emberek költöznek oda?
Hogyan nevezné azt, ahol a határban nem lehet termelni, mert más aratja le a munka gyümölcsét?

Hogyan nevezné azt, ahol tömegesen fordul elő, hogy nincs szemétszállítási szerződés, szabványos áramvételezés, szabványos szennyvízelhelyezés, van viszont gyermekveszélyeztetés és oltatlan ebek rohangálnak az udvarokon, “amelyek persze soha senkié”?
Hogyan nevezné azt, ahol dizájner drogoktól bódult “zombik” esnek ki a bokorból mint Lyukóban vagy az Újgyőri főtéren, Miskolcon?

Nagyon szívesen körbevezetem Pintér Sándort Miskolc, de akár más észak-magyarországi település ilyen területein és ott meg tudjuk vitatni, hogyan is nevezzük ezeket a területeket, amelyeken ezen létező problémákat sem a Fidesz-kormány sem az azt megelőző balliberális kormányok nem tudták megoldani.

A Mi Hazánk Mozgalom pont ezen probléma megoldására dolgozta ki a Társadalomvédelmi Akciótervét, amelynek egyik pontjaként most fogunk beadni törvényjavaslatot arra vonatkozóan, hogy fáskamrákba ne lehessen kiadni lakcímkártyát.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum