Vitorlás földkerülés egy nemes célért
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 6. csütörtök

Ivett ünnepli névnapját.
Holnap Gizella napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Vitorlás földkerülés egy nemes célért
Vitorlás földkerülés egy nemes célért PDF Nyomtat Email
2015 november 06., péntek 15:39

Egy rövid nap Miskolcon

Hu.., kezdek magamhoz térni! Még mindig nagyon kevesen tudnak a Vitorlás Földkerülés egy nemes célért projektről, de ezen egy picit sikerült változtatni. Nagy segítségemre volt ebben Németh Csaba, aki megszervezte, hogy előadást tarthassak a Lévay József Református Gimnáziumban, ahol a gyerekek nagyon-nagyon aranyosak voltak és nyitottak.

Interaktív módon belecsatlakoztak az előadás menetébe, átbeszéltünk mindent a földrajztól a kalózokon át a fizikáig (mitől
megy a hajó szél felé) mindent. Imádtam!! Ezt követően ismét Csabának köszönhetően átmentünk a Herman Ottó Gimnázium-ba itt is egy remek előadás volt, igaz picit nagyobbaknak. Utána Csaba átadott Kamarás Máté Művészúrnak, aki szerencsére épp Miskolcon volt (készül valamire) egy kávé egy jó beszélgetés és Máté leszállított a következő előadásra Dienes Attila zseniális üzleti klubjába. Délután négykor kezdtünk, mindenki bemutatkozott párpercben, ezt követően Soós Zoltán nemzetközileg elismert szakember előadását halhattuk, halhatták, (mert én közben interjút adtam az Irány-tévének természetesen ezt is Csabának köszönhetem) a cégvezetés alapfeltételeiről. Amennyire beletudtam folyni,nagyszerű volt és gyakorlatias.
Egy rövid szünet után, négyen ültünk a Miskolcon sikeres és befutott cégek előtt, nem számoltam, de hozzávetőlegesen 40 figyelő szempár. Dienes Attila, aki létrehozta ezt a szenzációs klubot és vette a bátorságot és lehetőséget adott nekem a megszólalásra. Tóth Zoltán Tesztértékelő, ittam a szavait, Soós Zoltán és jómagam. Motiváció ez volt az előadásom címe. Persze lámpaláz a köbön, és Attila elkezdte a felvezető beszédet és megkaptam a szót. Fura, de a hangulat és az ott lévő emberek összessége akkora szeretetet sugárzott, hogy a lámpaláz azon nyomban szertefoszlott és elindult az előadás, volt minden nevetés, sírás a végén úgy vették el tőlem a mikrofont, persze elbeszéltem az Ő idejüket, bocsánat, így alakult. Utána a két Zoltán tartott ismét egy-egy csodás ám de rövid előadást. Attila nagyon ügyes vagy, hogy komoly ám de rendes emberek vannak az Akadémiádon. Persze ezt követően Megérkezett Kamarás Máté és és és kaptam tőle egy festményt. Máté, köszönöm szépen. De ezt követően még kb öt órán
keresztül beszélgettem Lenkey Péterrel és Lenkey Ibolyával az Észak Magyarország Flórája Faunája alapítvány vezetőivel, amit csinálnak az példaértékű. Hát így telt egy nap Miskolcon és így tudta meg még több ember a Földkerülés történetét. köszönöm szépen mindenkinek, akivel itt találkoztam.

Légrádi Márk

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások