2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Közmeghallgatást tartanak a Chervon Autó beruházásával kapcsolatban

Közmeghallgatást tartanak a Chervon Autó beruházásával kapcsolatban

A Chervon Autó Precíziós Technológia (Európa) Kft. (1027 Budapest, Varsányi Irén utca 21. fsz. 1.) kérelmére, a Miskolc, Mechatronikai Ipari Park 12995/8 hrsz.-ú ingatlanon gépelem gyártó üzem létesítése kapcsán, a területi környezetvédelmi hatóságnál (B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály – 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárás van folyamatban.

 

A környezetvédelmi hatóság az eljárás során közmeghallgatást tart 2021. október 18-án (hétfő) 14.00 órakor Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közgyűlési Termében (3525 Miskolc, Hunyadi utca 2. tetőtér).

 

Az eljárással kapcsolatos kérelem, a dokumentáció, valamint annak további kiegészítései 2021. október 18-ig megtekinthetőek Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.), továbbá a http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalon BO/32/08004/2021. számon. A közmeghallgatásról készült jegyzőkönyv megtekinthető lesz ugyanezen internetes oldalon „Közmeghallgatás jegyzőkönyve” megnevezés alatt.

 

Amennyiben a kihirdetett veszélyhelyzet a közmeghallgatás időpontjában még fennáll, a környezetvédelmi hatóság az érintettek személyes megjelenése nélkül tart közmeghallgatást az alábbi módon:

A környezetvédelmi hatóság http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalán BO/32/08004/2021. számon Közmeghallgatás megnevezés alatt 2021. október 15. napján közzéteszi a kérelmező vagy annak képviselője által a tervezett tárgyi tevékenységre vonatkozóan elkészített, a megvalósítást és annak környezeti hatásait bemutató kép- és hangfelvételt, illetve a környezetvédelmi hatóság által összeállított eljárást ismertető dokumentumot vagy kép- és hangfelvételt.

 

A fentiek ismeretében az érintett nyilvánosság megteheti észrevételeit, kérdéseit, melyet a környezetvédelmi hatósághoz vagy Miskolc Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez lehet benyújtani, a környezetvédelmi hatóság által összeállított eljárást ismertető dokumentumban vagy kép- és hangfelvételben meghatározott – az eljárás ügyintézési határidejére és az észrevételek érdemben történő megválaszolásának időigénye figyelembevételével megállapított – határnapig.

 

A Környezetvédelmi Hatóság http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalán BO/32/08004/2021. számon a közmeghallgatásra vonatkozóan tett észrevételekkel kapcsolatos tájékoztatását közzéteszi.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek