2022. 12. 5. hétfő

Vilma
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Késsel akarta elvágni iskolatársa torkát – tényleg nincsenek no-go zónák hazánkban?

Késsel akarta elvágni iskolatársa torkát – tényleg nincsenek no-go zónák hazánkban?

Hány késelés és késelési kísérlet kell ahhoz, hogy a kormány belássa végre, az ország egyes települései élhetetlenné váltak?

Olyan szubkulturális közegek jöttek létre, ahol szokássá vált kést hordani és használni. Legutóbb a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaharkányban az utcán támadta meg iskolatársát késsel egy fiatal azért, mert focizás közben összeütköztek.

A Mi Hazánk reméli, hogy a bíróság példát statuál az ügyben és a hatóságok vizsgálni fogják az elkövető szüleinek felelősségét is. Az olyan családban, ahol egy gyermek ilyen súlyú bűncselekményt követ el, nem megfelelő a szülői háttér, a szülői példamutatás.

A Mi Hazánk a Büntető Törvénykönyv szigorítására és a no-go zónák felszámolására irányuló törvényjavaslatokat fog benyújtani az Országgyűlésben, melyek támogatását elvárjuk a kormánytól, amely így megmutathatja, hogy valóban fontos számára a közrend és a közbiztonság.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

FRIDA, az élet múzsája
A DUDA ÉVA TÁRSULAT ÉS A NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ BEMUTATJA: FRIDA, az élet múzsája látványszínház - mozgó festmények tárlata (Bemutató: 2022. decem…