2022. 10. 3. hétfő

Helga
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Jótékonysági futás Miskolcon

Miskolc városa idén ismét csatlakozik ahhoz az európai kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a közlekedés okozta környezeti-, egészségi hatásokra, az észszerű autóhasználatra, a közösségi és alternatív közlekedési eszközök előnyeire. Az idei mobilitás hetéhez kapcsolódó autómentes nap egyik kiemelkedő kísérő rendezvénye egy közösségi futás, amelyet az idén jótékonysági céllal rendeznek meg, hogy Takács Annának segítsenek.

 

Takács Norbert törzsőrmester, a Magyar Honvédség 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred miskolci, 10. Területvédelmi Zászlóaljánál szolgálatot teljesítő altiszt kislánya születési rendellenességből adódóan súlyosan látássérült. A Vakok és Gyengénlátók Budapesti Intézete abban az esetben engedélyezik a kislány normál, nem speciális általános iskolai tanulmányainak megkezdését a gyermek lakóhelyén, amennyiben a család megvásárolja az általuk javasolt látássegítő, oktatási eszközöket. A szükséges segédeszközök a család költségvetéséből nem kigazdálkodhatók.

 

Miskolc MJV vezetése segíteni kíván a rászoruló családon, ezért fogadtuk örömmel, hogy csatlakozhatunk a Magyar Honvédség helyi szervezetének felkéréséhez, a jótékonysági futáshoz.

 

A futás a Városháztér elől indul 2021. szeptember 22. 11:00-órától.

Nevezés a helyszínen személyesen, szeptember 22-én, 09:00-órától.

A táv: 2021 méter

Nevezési díj: 2 000 Ft/fő.

 

Az eszközvásárlásra szánt támogatás a Supersum alapítvány segítségével jut el a családhoz.

 

A táv virtuálisan is megtehető, illetve a család részére támogatást is várnak a szervezők. A virtuálisan indulók a közlemény rovatba az ANNA szót, valamint e-mail címüket tüntessék fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek