2022. 12. 3. szombat

Ferenc, Olívia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jogerősen pert nyert a Demokratikus Koalíció: Most már tényleg nem titkolózhat tovább a szervező cég a gurulós turul és a többi augusztus 20-i giccsparádé ügyében

Jogerősen pert nyert a Demokratikus Koalíció: Most már tényleg nem titkolózhat tovább a szervező cég a gurulós turul és a többi augusztus 20-i giccsparádé ügyében

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Sebián-Petrovszki László közérdekű adatigénylés keretében kérte ki a tavalyi augusztus 20-i állami ünnepséggel kapcsolatos szerződéseket.

Az adatszolgáltatást az ünnepségeket szervező Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Nonprofit Zrt. megtagadta, ám a Fővárosi Törvényszék korábban első, most pedig a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú ítéletben is kötelezte a céget a kért információk kiadására.

A Demokratikus Koalíció véget vet a titkolózásnak a gurulós turul és a többi augusztus 20-i giccsparádé ügyében. Amint birtokunkba kerülnek a szerződések, nyilvánosságra fogjuk hozni, mennyibe került a magyaroknak a Szent István napi bóvliözön. Mi ugyanis elfogadhatatlannak tartjuk, hogy közpénzből tartsák el a haverok cégeit, ahogy azt is, hogy utána még megtagadják a szerződések kiadását is! A DK ezért megy el az ilyen ügyekben a végsőkig, mert mindenkinek joga van megtudni az igazságot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek