2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Adómentességet és könnyebb életkezdést a fiatal családosoknak!

Jobbik:Adómentességet és könnyebb életkezdést a fiatal családosoknak!

A Jobbik korábban minden 29 év alatti magyar adómentességét követelte, ehhez képest részeredmény, hogy ez megvalósult a 25 alattiak tekintetében, 30 alatt pedig gyermekvállalás esetén, mindez ugyanakkor messze nem elégséges!

A kormány, bár lépésekben, de elkezdte bevezetni, amit javasoltunk, arról azonban megfeledkezett, hogy a fiatalok önálló életkezdése a mai árak, rezsi-, albérleti és ingatlanköltségek mellett sokszor egyenesen lehetetlen. Éppen ezért fatális hiba kizárólag abban gondolkodni, hogy adókedvezménnyel könnyítsenek azok helyzetén, akiknek a legtöbbet az állandó bizonytalanság, a kiszámíthatatlan adórendszer és az országban folyó hazugságkampányok állandó negatív hangulata árt, és akik a kedvezményből kifolyólag sem vihetnek haza nagyságrendekkel magasabb fizetést – a reálbérek általános növekedése újra és újra elmarad. Pedig utóbbira mind a verseny-, mind az állami szféra esetében lenne lehetőség!

 

A Jobbik, mint konzervatív és a családokat támogató közösség az adókedvezmény mellett halaszthatatlannak tart egy általános bérfejlesztési programot, emellett kidolgozott lakhatási programját is letette az asztalra, az áfát pedig azért nullázná le az alapélelmiszerek, a gyermeknevelési cikkek és a rezsiszámlák terén, hogy éppen az érintett családok számára nyújtson kézzelfogható segítséget!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek