2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Három napja nincs víz Emődön, mégsem támogatta a kormány, a Mi Hazánk javaslatát 

Három napja nincs víz Emődön, mégsem támogatta a kormány, a Mi Hazánk javaslatát 

Régóta fennálló problémára keresett megoldást a Mi Hazánk Mozgalom azzal, hogy módosító javaslatot nyújtott be a központi költségvetéshez az emődi vízvezeték-hálózat felújítása érdekében.
Az indoklást sajnos maga az élet írja, hiszen a nagy meleg miatt a több évtizedes, elhasználódott vízvezetékrendszerben bekövetkező sorozatos csőtörésekkel, már napok óta küzdenek. Ennek ellenére tegnap, a Parlament kormánypárti többségű Gazdasági Bizottsága leszavazta azt a javaslatot, amely 500 millió forintot különített volna el az emberek mindennapjait megkeserítő hibák felszámolására.

Sajnos most Tállai András sem vetette be lobbierejét, pedig már többször büszkélkedett azzal, hogy neki sikerült a központi költségvetésből forrást intéznie (többnyire fölösleges) beruházásokra. Mindezekből látható, hogy a Mi Hazánk az egyedüli párt, amely a kampányon kívül is fontosnak tartja az emberek mindennapi gondjait. Nem tudjuk elfogadni, hogy a sportcsarnokok és egyéb fölösleges beruházásokra elköltött milliárdok mellet, alapvető, mindennapi szükségletekben szenvedjenek hiányt a választópolgárok.

Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek