2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Gödöllőre ért a Tudásmenet

Oktatási fórum a PDSZ – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Pedagógusok Szakszervezete PSZ és a Tanítanék mozgalom szervezésében.

Fotó:Barkóczi Balázs Facebook oldala

Tudásmenet budapesti vonulás:
Január 7-én, szombaton 5 órára tüntetést hirdetünk meg, hogy megünnepeljük a Tudásmenet Budapestre érkezését, és hogy megmutassuk: 2022 csak a kezdete volt az oktatási mozgalomnak!
16:30-tól lehet érkezni a Munkácsy Mihály utca és a Podmaniczky utca kereszteződéséhez, a Kölcsey Ferenc Gimnázium elé, ahol a menet megérkezése után elkezdődik a rendezvény. Előreláthatólag 17:30-ig maradunk majd.
A tüntetés háziasszonya: Berta Beáta (Tanítanék, a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium tanára)
Felszólalók:
– Szűcs Tamás (PDSZ) és Totyik Tamás vagy Gosztonyi Gábor (PSZ)
– Strbka Anna, diák, (EDF) és Rácz Béla, roma közösségszervező, aktivista, szülő
– Felföldi Zsombor, diák (ADOM) és Rábai János, tanár (polgári engedetlenség miatt kirúgott a Karinthy Gimnáziumból)
– Bosák Levente, tanár (Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum, polgári engedetlen, még állásban) és Tölgyfa Gergely, tanár (polgári engedetlenség miatt kirúgott a Pécsi Művészeti Gimnáziumból)
– Simkó Edit, tanár (polgári engedetlen, benyújtotta felmondását)
– Pilz Olivér, tanár (Tanítanék, Miskolci Herman Ottó Gimnázium – még állásban) és Törley Katalin, tanár (Tanítanék, polgári engedetlenség miatt kirúgott a Kölcsey Gimnáziumból)
A Tudásmenet budapesti szakaszához először 11 órakor a cinkotai MOL kútnál, majd 14:30-kor lehet csatlakozni a Kerepesi út és az Örs Vezér tér által határolt parkos részen, később pedig a Puskás Ferenc Stadionnál. A menet együtt vonul majd a rendezvény helyszínére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…