2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Fekete Győr András – felelőtlenség, hogy védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható a Vadászati Világkiállítás

Fekete Győr András – felelőtlenség, hogy védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható a Vadászati Világkiállítás

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje arról fejtette ki a véleményét, hogy miközben a kormány meghosszabbította a veszélyhelyzetet, addig a Vadászati Világkiállításon bármiféle korlátozás nélkül részt lehet venni.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány indoklása a járványhelyzet fenntartásáról, miszerint “az elmúlt másfél év bebizonyította, hogy a korábban elfogadott rendkívüli és átmeneti jogi keretek jól szolgálták a járvány elleni védekezést” egyszerűen hazugság, hiszen így is lakosságarányosan Magyarországon haltak meg a legtöbben a járványban.

“Pedig akkor már lehetnének őszinték is: egyszerűen élvezik a hatalmat, azt, hogy a járványra hivatkozva felfüggeszthetik egyes törvények alkalmazását, és nagyjából bármit megtehetnek rendeleti úton, az országgyűlés kikerülésével.“ – értékelte Fekete-Győr András kormány lépését.

“Mert ha az egyik kedvenc projektjükről, a hetven milliárd forintos vadászati világkiállításról van szó, már nem olyan szigorúak: az esemény mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó korlátozások alól. Elképesztő, de még védettségi igazolványra sincs szükség a belépéshez.” – tette hozzá a Momentum politikusa.

Fekete-Győr András szerint ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy nem sikerült felpörgetni az oltási programot és hogy hazánk elmarad a járvány megállításához szükséges átoltottságtól.

Kertész Z István

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum