2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Elismerésünk az egészségügyi dolgozóknak!

Semmelweis-nap alkalmából nagyrabecsülésünket és hálánkat kifejezve köszöntünk minden magyar egészségügyi dolgozót. Ez a nap áldozatos munkájuk elismeréséről szól.

Nehéz azonban biztatót mondani az egészségügyben dolgozóknak akkor, amikor az ágazat már több mint egy évtizede, önálló minisztérium híján, gazdátlan terület. Vagy akkor, amikor a kétszámjegyű infláció hónapról hónapra emészti fel az egészségügyisek alacsony bérét, illetve amikor a kormány teljes központosítást és államosítást rendelt el az egészségügyben.

 

A konzervatív, jobboldali Jobbik mindezek ellenére bízik abban, hogy lesz még jobb sorsa a hazai egészségügyi dolgozóknak és végre lesz gazdája a hazai gyógyításnak. Azon fogunk dolgozni ellenzékben is, hogy javuljon a betegellátás színvonala, fejlődjenek a rendelők és kórházak, valamint javuljon minden egészségügyi dolgozó megbecsülése.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…