2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Világvárost épít szülőfalujából Orbán, ezúttal egy négycsillagos szállodát húzott fel a magyar emberek pénzéből

DK: Világvárost épít szülőfalujából Orbán, ezúttal egy négycsillagos szállodát húzott fel a magyar emberek pénzéből

Tovább épül-szépül a magyar emberek pénzéből Orbán Viktor szülőfaluja. Épült már futballstadion a miniszterelnök háza mellé és kisvasút is, uniós támogatásból. Most pedig papíron egy ifjúsági szállót építettek a fiatal focistáknak, miközben valójában egy négycsillagos szállodát húztak fel 11 milliárd forintnyi közpénzből.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor már a látszatra sem ad és – akár egy banánköztársaság kisstílű diktátora – teljesen nyíltan lopja ki a pénzt a magyar emberek zsebéből, hogy abból varázsoljon világvárost a szülőfalujából. Pontosan az ilyen húzások miatt nem akar pénzt adni az Európai Unió az Orbán-kormánynak, és emiatt eshet el Magyarország több ezer milliárd forintnyi uniós támogatástól. Az elmúlt 12 év után is csak a lopás érdekli Orbánt és nem foglalkozik a magyar embereket sújtó megélhetési válsággal. Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kikerüljünk a megélhetési válságból.

Ráczné Földi Judit

A DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…