2022. 12. 5. hétfő

Vilma
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Szinte teljes ellenzéki összefogással indul Jenei Kevin Martin a június 26-i erzsébetvárosi időközi választáson

DK: Szinte teljes ellenzéki összefogással indul Jenei Kevin Martin a június 26-i erzsébetvárosi időközi választáson

Szinte teljes ellenzéki összefogással indul az ellenzék a június 26-i erzsébetvárosi időközi választáson, amelyet egy DK-s önkormányzati képviselő lemondása miatt kellett kiírni. A DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd a DK-s Jenei Kevin Martint támogatja a választáson, amelyhez mától kezdődően kell összegyűjteni az ajánlásokat.

Jenei Kevin Martin a kerületben él, jól ismeri Erzsébetváros mindennapjait, és korábban is számos ügyben segítette az itt élőket, a járvány alatt például maszkokat és élelmiszercsomagokat vitt azoknak, akiknek szükségük volt rá. Kevin az az önkormányzati képviselő lesz, akihez bárki, bármikor, bármilyen problémával fordulhat; és nem csak a plakátokon találkozhatnak majd vele az erzsébetvárosiak. Biztosak vagyunk abban, hogy június 26-án Erzsébetváros bizalmat fog szavazni Jenei Kevin Martinnak és az ellenzéki összefogásának.

A Kevin indulását eredményező közös jelölési folyamatban kizárólag a Momentum nem vett részt, de bízunk abban, hogy felülvizsgálják korábbi döntésüket, és teljes lesz az ellenzéki összefogás az időközi választásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

FRIDA, az élet múzsája
A DUDA ÉVA TÁRSULAT ÉS A NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ BEMUTATJA: FRIDA, az élet múzsája látványszínház - mozgó festmények tárlata (Bemutató: 2022. decem…