2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Sem Matolcsy, sem más politikus vagy állami vezető sem kaphat fizetésemelést egy megélhetési válság kellős közepén, ezeket egytől-egyig vissza kell vonni!

DK: Sem Matolcsy, sem más politikus vagy állami vezető sem kaphat fizetésemelést egy megélhetési válság kellős közepén, ezeket egytől-egyig vissza kell vonni!

Orbán Viktor – meghálálva a magyar forint 12 éves tönkretételét – megemeli Matolcsy György fizetését, emiatt pedig egy sor állami vezető fizetése is automatikusan emelkedni fog.

Miközben tehát tisztességesen dolgozó emberek, családok és idősek nem tudnak a hónap végén bevásárolni a forint történelmi összeomlása és az emiatt bekövetkező orbáni infláció miatt, a válság felelősei egymás után kapnak béremelést. Orbán Viktor saját magának háromszoros fizetésemelést adott, Matolcsy fizetése egymillióval emelkedhet, míg számos állami vezető havi bére is többszázezer forinttal lehet több.

A Demokratikus Koalíció szerint sem Matolcsy, sem más politikus vagy állami vezető sem kaphat fizetésemelést egy megélhetési válság kellős közepén! A DK szerint vissza kell vonni a politikusok és állami vezetők összes fizetésemelését, nincs rendben, hogy a megélhetési válság felelősei még jobban is fognak élni, amikor az emberek miattuk szenvednek és élnek egyre rosszabbul!

Sebián-Petrovszki László

A DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…