2023. 06. 3. szombat

Klotild, Cecília
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Ki kell vizsgálni, hogy milyen visszaélések történhettek a végrehajtói kamaránál az informatikai rendszerük sérülékenysége miatt, és kárpótolni kell a megkárosított családokat!

DK: Ki kell vizsgálni, hogy milyen visszaélések történhettek a végrehajtói kamaránál az informatikai rendszerük sérülékenysége miatt, és kárpótolni kell a megkárosított családokat!

DK: Ki kell vizsgálni, hogy milyen visszaélések történhettek a végrehajtói kamaránál az informatikai rendszerük sérülékenysége miatt, és kárpótolni kell a megkárosított családokat!

Az RTL.hu írt arról, hogy számos visszaélés történhetett a végrehajtói kamaránál az informatikai rendszerük sérülékenységének a kihasználásával. Több feljelentés is született amiatt, hogy nem tudtak licitálni egy elektronikus árverésen, mert ismeretlenek túlterheléses támadással tették elérhetetlenné az oldalt, hogy ezzel a trükkel csaphassanak le alacsonyabb licittel, olcsóbban a végrehajtás keretében elárverezett ingatlanokra. A fideszes végrehajtó maffia 7 éven át semmit nem tett azért, hogy javítson az informatikai rendszerén, miközben végrehajtással szembenéző tisztességes magyar családok zsebeiből vették ki azt a pénzt, amit a fenti trükkel kerestek.

A Demokratikus Koalíció szerint ki kell vizsgálni, hogy milyen visszaélések történhettek a végrehajtói kamaránál az informatikai rendszerük sérülékenysége miatt! Tudni akarjuk, hogy hány nyilvános árverésen adták el az emberek ingatlanjait elcsalt árverésekkel, áron alul, és mekkora kárt okoztak ezzel az érintetteknek. A DK szerint azokat, akiket így vert át a Schadl vezette fideszes végrehajtó maffia, utólag kárpótolni kell!

Ráczné Földi Judit

A DK országgyűlési képviselője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek