2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Egy fideszes férfi megpofozta az aktivistánkat Erzsébetvárosban – A DK feljelentést tesz

DK: Egy fideszes férfi megpofozta az aktivistánkat Erzsébetvárosban – A DK feljelentést tesz

A DK aktivistái még ma, az ellenzéki előválasztás utolsó napján is szerte az országban az utcákon vannak, hogy minél több embert buzdítsanak szavazásra. Így történt ez ma Erzsébetvárosban is, ahol a DK aktivistái szórólapokat osztogattak a járőkelőknek.

Egyikükhöz, egy női aktivistához egy férfi lépett oda az Erzsébet körút és a Dohány utca sarkán, majd többször is arcon ütötte, miközben azt ordította, hogy “Orbán sokkal jobb”. Ide vezetett a tízéves orbáni gyűlöletpolitika, így viselkednek a nemzeti-keresztény Fidesz szimpatizánsai, ha ellenzéki véleménnyel találkoznak.

A Demokratikus Koalíció az eset kapcsán feljelentést tesz, mert egyetlen ilyen gyűlölet bűncselekmény sem maradhat következmények nélkül! Látjuk, hogy Orbán valóban “sokkal jobb”, ha a magyarok összeugrasztásáról és a gyűlöletkeltésről van szó. 2022-ben nemcsak őt és rendszerét, hanem a harag és a gyűlölet politikáját is le fogjuk váltani.

Oláh Lajos 

A DK terézvárosi és erzsébetvárosi országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…