2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Az EU statisztikai hivatala szerint már a románoknál is rosszabbul élnek a magyarok – Ide vezetett Orbán 12 éve 

DK: Az EU statisztikai hivatala szerint már a románoknál is rosszabbul élnek a magyarok – Ide vezetett Orbán 12 éve 

Az EU statisztikai hivatala, az Eurostat készített kutatást az európaiak életszínvonaláról, magyar szempontból lesújtó eredménnyel. Magyarország az életszínvonal tekintetében az utolsó előtti egész Európában, már nem csak a csehek vagy a szlovákok előznek meg minket, hanem a románok is. Mára csak a bolgárok vannak mögöttünk, de ha az Orbán-kormány marad, akkor biztosak lehetünk benne, hogy pár év múlva már őket is irigykedve figyelhetjük majd.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elmond az Orbán-kormány teljesítményéről, hogy mára rosszabbul élünk, mint a románok. Ide vezetett a féktelen lopás, a mindent átszövő korrupció és a milliárdos fideszes elit Holdról is látható gazdagodása. A leggazdagabb magyar ma Orbán Viktor gyerekkori barátja és strómanja, a majdnem legszegényebb európaiak pedig mi, magyarok vagyunk – a két tény pedig szorosan összefügg. A DK szerint a sorsunk most mégis a saját kezünkben van: ha nem akarunk Európa szegényországa lenni, akkor április 3-án egyszer és mindenkorra le kell váltanunk az Orbán-kormányt!

Jószai Teodóra

Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Pest megye 8. választókerületében

 

Jószai Teodóra sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=653273745719537&id=100043898601237

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek