2023. 03. 30. csütörtök

Zalán
1 EUR 380 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: A friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának van a legnagyobb esélye legyőzni Orbán Viktort

DK: A friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának van a legnagyobb esélye legyőzni Orbán Viktort

Újabb tények erősítették meg, hogy az első forduló győztesének, Dobrev Klárának van a legnagyobb esélye legyőzni Orbán Viktort.

A Závecz Research friss kutatása szerint Márki-Zay Pétert csak minden negyedik választó tartja alkalmasnak Orbán Viktor legyőzésére, míg Dobrev Klárára a választók harmada gondol Orbán legyőzőjeként. A kutatásból az is kiderül, hogy Dobrev Klára jóval több ellenzéki és aktív bizonytalant, tehát a választásokon végül várhatóan résztvevő választót állíthat maga mögé.

A Demokratikus Koalíció mindenkit arra kér, hogy a kormányváltás érdekében szavazzanak a legesélyesebb jelöltre, aki a vidéket és a bizonytalanokat is meg tudja szólítani, szavazzanak Dobrev Klárára. A Závecz Research kutatása megerősíti azt, amit az első forduló eredményében is láttunk, az összes miniszterelnök-jelölt közül csak Dobrev Klára képes megszólítani a vidéket, márpedig, mint minden választás, a 2022-es is vidéken fog eldőlni, nem Budapesten.

Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, Dobrev Klára szóvivője 

 

Rónai Sándor sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük: https://www.facebook.com/dk365/videos/453098169451131/

A sajtótájékoztató felvétele az alábbi linkről letölthető: https://we.tl/t-vTiIkEhMld

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek