2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Demokratikus Koalíció: Kikérjük a Magyar Turisztikai Ügynökség influenszerekkel kötött szerződéseit

Demokratikus Koalíció: Kikérjük a Magyar Turisztikai Ügynökség influenszerekkel kötött szerződéseit

Miután bejelentettük, hogy hűtlen kezelés gyanújával teszünk rendőrségi feljelentést a Magyar Turisztikai Ügynökség által influenszerekre elszórt több mint egymilliárd forint közpénz ügyében, az MTÜ közleményben próbálta megmagyarázni a bizonyítványt.
Az, hogy a Budapest népszerűsítésére közpénzből felbérelt influenszerek egy része épp csak azt nem jelzi posztjaikban, hogy Budapesten vannak, valamint, hogy érdekes módon pont a miniszterelnök vejéhez köthető szállodákban van számos programjuk, így leginkább ezeket a helyeket népszerűsíthetik, a miniszterelnök lányának befolyása alatt álló MTÜ szerint „nem politikai, hanem szakmai kérdés”.

Nem ijedünk meg az MTÜ fenyegetésétől, ezért a feljelentés mellett a Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel kéri ki az MTÜ influenszerekkel kötött szerződéseit. Tudni akarjuk, hogy ezekben a szerződésekben pontosan milyen feladatok és célok szerepelnek; valóban Budapest, vagy sokkal inkább a Tiborcz Istvánhoz és ezáltal Orbán Ráhelhez köthető budapesti szállodák népszerűsítése volt-e a cél. Az, hogy Orbán Viktor családja újabb egymilliárd forintot vehetett ki a magyarok zsebéből a családi vállalkozás felfuttatására, nagyon is politikai kérdés, akként is fogjuk kezelni. Tesszük tovább a dolgunk, maradunk elkötelezett szociáldemokraták, európai magyarok.

Sebián-Petrovszki László
A DK pártigazgatója, országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…