2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Borsodban is a Mi Hazánk a harmadik út – a Jobbikot “megette” a DK

Borsodban is a Mi Hazánk a harmadik út – a Jobbikot “megette” a DK

Az előválasztáson kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció “megette” a Jobbikot Borsodban is. Jakab Péter, a Jobbik elnöke ugyanis egyetlen választókörzetben sem tudott nyerni a hétből, de a néhány egyéni jobbikos győztesük is sokat köszönhet a DK-ás szavazóknak. Azon választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a Mi Hazánk jelenti a harmadik utat. 
Az egyetlen párt, amely felszámolná a no-go zónákat és erre programja is van. Amely járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire, a multikra, a gyógyszergyártókra, a kaszinókra és a digitális óriáscégekre. A Mi Hazánk szembeszáll az új világrend kialakítóival, és a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen, amely nem vett részt az elmúlt évtizedek korrupcióiban és rablóprivatizációjában. Jövő tavasszal a borsodi emberek választhatnak, hogy marad a jelenlegi állapot a megyében – amely az elmúlt harminc év eredménye -, vagy egy erős harmadik erő fogja képviselni az itt élőket a Parlamentben.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum