2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Betontömbökre és yachtkikötőre futja, pedagógusbéremelésre nem! Küzdjünk együtt az oktatás megmentéséért!

Betontömbökre és yachtkikötőre futja, pedagógusbéremelésre nem! Küzdjünk együtt az oktatás megmentéséért!

A kormány hihetetlenül túlköltekezett a választások előtt, most pedig azt állítja, az EU-s pénzekre vár, hogy megmenthessék az oktatás helyzetét! Alulról jövő mozgalom nélkül nem fogunk változást elérni, támogasd te is az oktatási dolgozókat!

Luxus gigaberuházásokra, külföldi nagyvállalatok támogatására mindig akad forrás, és miközben Brüsszellel hadakozik a kormány, most Gulyás Gergely azt állítja, hogy az ország vezetése olyan alapvető feladatát, mint az oktatási rendszer működtetését nem tudja ellátni uniós segítség nélkül!

 

Vessünk véget ennek a politikának, költsük végre az adóforintjainkat arra, hogy megalapozzuk Magyarország hosszú távú jövőjét, fektessünk az oktatásba! De a pedagógusok ellenállása csak akkor lesz sikeres, ha közösen állunk ki velük és értük, ha támogatjuk őket a küzdelemben. Ha teheted, adományozz a mozgalomnak, hogy együtt küzdhessünk egy színvonalas, gyerekközpontú és szabad oktatásért!

Tanítanék Mozgalom pedagógusai

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum