2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Útfelújítások Szikszón

Megkezdődött Szikszón a belső utak karbantartása júliusban. Szikszó Önkormányzata saját erőből oldja meg a felújításokat.

 Az idei esztendő egyik kiemelkedő feladata volt, hogy nekifogjunk a belső útjaink felújításának – mondja Füzesséri József  Szikszó polgármestere.

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy saját erőből oldjuk meg ezeket a beruházásokat.  Siker volt számunkra, hogy  a BM pályázatán  60 millió forintot nyertünk útkarbantartó és építő gépek beszerzésére, igy nem kell külső vállalkozót foglalkoztatnunk, és ezzel is pénzt spórolunk. Most a kátyúzás, a sérült burkolatok javítása indult meg, de ennek a pályázati eredménynek köszönhetően képesek vagyunk utak, járdák, csapadékelvezetők építésére. Tisztában vagyok azzal, hogy Szikszó úthálózata teljes rekonstrukcióra szorul, de  az idén már érinteni fog bennünket az autópálya építése, ami nagy türelmet kíván tőlünk, és még inkább meg fogja terhelni útjainkat. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a teljes  városi útrekonstrukciót a fejlesztés után hajtjuk végre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek