2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Új Kezdet: II. Nagygyűlés

Az Új Kezdet II. nagygyűlésén, tegnap délelőtt, Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt és Gémesi György az Új Kezdet elnöke az Európa Unió Himnuszára együtt vonultak be.

A nagygyűlésen Hohn Krisztina az Új Kezdet alelnöke, Mánfa polgármestere, Üveges Gábor Az Új Kezdet Választmányának elnöke, Hernádszentandrás polgármestere, Dombi Mirjam az Új Kezdet Ifjúsági Tagozatának tagja, Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke és Szél Bernadett az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelölt szólaltak fel.

Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke azt hangsúlyozta, hogy nyugodt felkészülésre van szüksége az országnak a változáshoz.

– Az a célunk, hogy végre olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelyik támogatja és segíti a helyi közösségeket, nem pedig uralkodik rajtuk. Mi az LMP-ben pontosan tudjuk, hogy ha ez a cél, akkor a legjobb helyen vagyunk olyan emberek között, akik évtizedek óta küzdenek a helyi közösségekért, akik mögött teljesítmény és tudás áll. Mindezt most közösen egy új korszak szolgálatába állíthatjuk. Mert ez a jövő. Vissza kell vennünk az országunkat! – mondta Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt a gödöllői kongresszuson elhangzott beszédében.

Gémesi György az Új Kezdet elnöke zárszavában összegzést adott a párt jelenlegi pozíciójáról, a szövetségi politikájáról, amely nagyon fontos, és azokról a prioritásokról amelyek abban a programban szerepelnek, amelyet majd letesznek az asztalra, és arról, hogy hogyan tovább.

-“Nincs más út csak együttműködni. Együttműködni a pártokkal, a civilekkel, veletek, a területeken dolgozókkal. Mert ma nincs párbeszéd. Nincs más út csak a szövetség! Van esély, hogy ezt építsük.”

Fotók: Orosz László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek