2021. 12. 2. csütörtök

Melinda, Vivien
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Új Kezdet: II. Nagygyűlés

Az Új Kezdet II. nagygyűlésén, tegnap délelőtt, Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt és Gémesi György az Új Kezdet elnöke az Európa Unió Himnuszára együtt vonultak be.

A nagygyűlésen Hohn Krisztina az Új Kezdet alelnöke, Mánfa polgármestere, Üveges Gábor Az Új Kezdet Választmányának elnöke, Hernádszentandrás polgármestere, Dombi Mirjam az Új Kezdet Ifjúsági Tagozatának tagja, Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke és Szél Bernadett az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelölt szólaltak fel.

Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke azt hangsúlyozta, hogy nyugodt felkészülésre van szüksége az országnak a változáshoz.

– Az a célunk, hogy végre olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelyik támogatja és segíti a helyi közösségeket, nem pedig uralkodik rajtuk. Mi az LMP-ben pontosan tudjuk, hogy ha ez a cél, akkor a legjobb helyen vagyunk olyan emberek között, akik évtizedek óta küzdenek a helyi közösségekért, akik mögött teljesítmény és tudás áll. Mindezt most közösen egy új korszak szolgálatába állíthatjuk. Mert ez a jövő. Vissza kell vennünk az országunkat! – mondta Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt a gödöllői kongresszuson elhangzott beszédében.

Gémesi György az Új Kezdet elnöke zárszavában összegzést adott a párt jelenlegi pozíciójáról, a szövetségi politikájáról, amely nagyon fontos, és azokról a prioritásokról amelyek abban a programban szerepelnek, amelyet majd letesznek az asztalra, és arról, hogy hogyan tovább.

-“Nincs más út csak együttműködni. Együttműködni a pártokkal, a civilekkel, veletek, a területeken dolgozókkal. Mert ma nincs párbeszéd. Nincs más út csak a szövetség! Van esély, hogy ezt építsük.”

Fotók: Orosz László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum