2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Szabadtéri fitnesz komplexummal bővül a péczeli park!

Jeddi József a Putnoki Városgondnokság és a Putnok Városért Egyesület elnökének elmondása szerint a péczeli park az évek során egyre inkább a város egyik sportolásra alkalmas központi helyévé nőtte ki magát.

Kezdődött ez a dühöngő kiépítésével, majd folytatódott az idei év elején átadásra került uszodával. Éppen ezért döntött úgy még az év elején az egyesület elnöksége, hogy a 21. Városi Bálból befolyt összeget a park egy újabb részének felújítására költik.

A péczeli Park így egy szabadtéri fitnesz komplexummal bővül idén. A géppark már megérkezett, beépítését a városgondnokság munkatársai végzik. Az átadás után a látogatók a Streetfitness által gyártott termékpalettát vehetik, majd igénybe, mely tartalmaz a testnevelés óráról már jól ismert párhuzamos korláttól, a hát- és hasizomerősítő padokig minden olyan eszközt, amely egy teljes testet átmozgató edzéshez szükséges. A park minden eszközét ingyen vehetik majd igénybe az idelátogatók.

Jeddi József, továbbá hozzátette, hogy a jövőben a fitnesz komplexum mögött lévő játszótér felújításával is foglalkozni fog a Városgondnokság.

Filep Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum