2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Semmelweis nap Szikszón

Semmelweis napot rendezett Szikszó Önkormányzata   az elmúlt hétvégén  a  településen dolgozó egészségügyi szakalkalmazottak és az ágazatot segítő dolgozók számára az Inkubátor Házban. A százhúsz meghívottat kulturális műsorral, vendéglátással  és helyi termékekből álló ajándékcsomaggal lepték meg.

Füzesséri József , Szikszó polgármestere nemcsak azért tartotta fontosnak ezt az  ünnepnek , mert ez egyben Semmelweis Ignác 200. születésnapja előtti tisztelgés is volt, hanem azért : akik az egészségügyben dolgoznak nagyban hozzájárulnak a Szikszón elő családok jólétéhez. 

A legszebb és talán legnehezebb hivatás az egészségügyi dolgozóké,sok nehézséggel és persze örömmel is.  Szikszó Önkormányzatának rendkívül fontos ez az ágazat. . Ezért is dolgoznak azon , hogy az önkormányzat eszközeivel hozzájáruljanak a  fejlesztéséhez. Az sem titok, hogy védelmezik is a meglévő ,a városban működő intézményeket, a szikszói kórházat. Ha kell olykor a tiltakozáshoz  is nyúlnak, hiszen a város célja az : a szikszói kórház megmaradjon eredeti működési  állapotában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek