2023. 03. 22. szerda

Beáta, Izolda, Lea
1 EUR 392 HUF
1 GBP 445 HUF

Megújult a besenyői egészségügyi központ

Sikeres pályázást követően a TOP támogatásával megújult a szirmabesenyői egészségügyi központ. Az ünnepélyes avatáson részt vett Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke.

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata 2016-ban pályázatot nyújtott be a Terület – és Településfejlesztési Operatív Program egészségfejlesztési pályázatára, amelyen 75 millió forintot nyert az Egészségügyi Központ felújítására. Ezt az összeget az önkormányzat több mint negyven millió forinttal egészítette ki. Az építési munkálatok befejezése után március 4-én ünnepélyes keretek között adta át Huszti Gábor, polgármester, Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója. A létesítményt a történelmi egyházak képviselő áldották és szentelték meg.

A felújítás keretében a lapos tetős rész nyeregtetőt kapott, a teljes gépészetet felújították valamint új eszközök is beszerzésre kerültek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek