2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Barangoló
  • »
  • Megmutatjuk milyen a kilátás a Balaton legpörgősebb látványosságáról az első magyar készítésű 50 méter magas óriáskerékről!

Megmutatjuk milyen a kilátás a Balaton legpörgősebb látványosságáról az első magyar készítésű 50 méter magas óriáskerékről!

Az 50 méteres Siófok Óriáskerékkel ünnepli 50. születésnapját Siófok!

Kerekezz velünk a Siófok Óriáskeréken és csodáld meg a Tihanyi Apátságot, a völgyhidat, a Balaton-felvidéket, a Somogyi-dombságot és szinte az egész Balatont!

A Siófok Óriáskerék páratlan kilátást nyújt a siófoki városközpontra a víztoronnyal és a templommal, az ezüstparti szállodákra, az Aranypartra, a mólóra és a vitorláskikötőre. A távolban a magasból megcsodálhatjuk a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegyét a Balaton két öble közé ékelődő Badacsonyt, a Tihanyi Bencés Apátságot, Balatonfüred kikötőjét és a Fehértemplomot, a paloznaki templomot, az ősi, tartárjárás után épült Alsóörsi Református Templomot, a Somlyó-hegyi Kilátót és még sorolhatnánk a látnivalókat.

Július elsejétől megnézheted madártávlatból a Balatont a Siófoki Nagystrandon, az idén ötvenéves Siófokon!

Szállj fel velünk virtuálisan a Siófok Óriáskerékre és meglátod, nem szabad kihagyni a nyári élményekből: https://www.youtube.com/watch?v=t_G3GTPEQOs

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek