2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Elismerések a putnoki ünnepen

Putnok – A díjazottak közösségi célokra ajánlották fel a kitüntetés mellé járó pénzjutalmat.
Közszolgálati kitüntetéseket adtak át Putnokon az október 23-i városi ünnepség keretében. Tamás Barnabás polgármester gondolatai után az önkormányzat döntése értelmében Putnok Városért kitüntető plaketteket adományoztak. Elsőként dr. Ivancsó Tibor állatorvos vehette át az elismerést, aki meghatottan és meglepve értesült a döntésről.

Egy szép, élhető településsé vált Putnok, amiért megéri közösen tenni.” Dr. Ivancsó

Szépülő településen

– Váratlanul ért a megtiszteltetés, hiszen nem számítok tősgyökeres putnokinak – fogalmazott a rendezvényen dr. Ivancsó Tibor. – Az itt töltött idő alatt azonban nagyon megszerettem, és most már egyértelműen magaménak érzem a várost. Azt a várost, amely az elmúlt időszakban óriási fejlődésen ment keresztül. Ez nekünk talán nem tűnik fel, hiszen nap mint nap ezért dolgozunk. A hozzám távolabbról érkező ismerősök, barátok azonban mindig megjegyzik, hogy szembetűnő a változás. Egy szép, élhető településsé vált Putnok, amiért megéri közösen tenni.

Ugyancsak Putnok Városért kitüntető plakettet vehetett át Guba Krisztián vállalkozó, aki másfél évtizede papír-írószer üzletet működtet a gömöri településen. Köszöntőjében megjegyezte: elsősorban a családjának, a barátainak és kollégáinak ajánlja a díjat, mert nélkülük ezt az időszakot nem tudta volna ilyen eredményesen végigvinni.
Szoros együttműködés

A helyi önkormányzat egy közösséget is kiemelt a megbecsülések sorában. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Putnoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályát részesítették elismerésben.

– Az egyén jó teljesítménye és eredménye mögött általában mindig egy csapat áll – fogalmazott köszöntőjében Demjén Zoltán, a Putnoki Járási Hivatal vezetője. – Ezt igazolja a testület döntése is, hiszen ezúttal az önkormányzat egy kiváló kollektívát ismert el. A város és a hivatal között egyébként az együttműködés példaértékű. Mindig a másik segítését, a konszenzus megteremtését helyezzük előtérbe a napi munka során. A legfontosabb feladatunk, hogy az emberek minél gördülékenyebben intézhessék a hivatalos ügyeiket, a település pedig tovább haladjon a fejlődés útján.

A putnoki kitüntetésekhez pénzjutalom is járt, amit a díjazottak egyaránt közösségi célokra ajánlottak fel. A rendelkezésre álló összegből óvodai kültéri játszóeszközöket fognak vásárolni, ezzel tovább gyarapítják a gömöri város vagyonát.
Forrás:boon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek