2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Adventi vásárt rendeztek Putnokon

Nagy sikert aratott az adventi vásár Putnokon. A Tompa Mihály közösségi ház előtt, december huszadikán szervezett forgatagra rengeteg ember látogatott el, hogy az adventi várakozás hangulatában vásározzon.

Idén is adventi vásárt szerveztek Putnokon, A Tompa Mihály közösségi ház előtt. A városvezetés, a helyi és környékbeli vállalkozók és a putnoki iskolások segítségével igyekezett egy olyan eseményt megszervezni, amely az adventi forgatag hangulatát kelti a vásározókban.

Putnok nem csak a járásban, de regionális szinten is élvonalban jár a rendezvényszervezésben. Az olyan nagyvolumenű programoknak köszönhetően, mint a Gömör expo vagy a Krumpli fesztivál, számos standoló vállalkozó számára vállt kedvelt állomássá a város.

A városvezetés szinte teljes létszámában jelen volt az eseményen. Tamás Barnabás, a város polgármestere, aki a vásárt megnyitotta, nyitóbeszédében többek között arról beszélt, hogy mennyire fontos az, hogy a Putnokiak ilyen hangulatos körülmények között várhatják az év egyik legszebb ünnepét. Kiemelte azt is, hogy ez nem jöhetett volna létre az itt munkálkodó putnokiak nélkül. A városvezetés fontosnak tartja, hogy a putnoki rendezvények, ne csak hangulatosak legyenek, hanem hozzájáruljanak a mögöttük lévő kulturális gyökerek megismeréséhez.. Így az adventi forgatagot a Serényi László Általános iskola diákjainak Betlehemezése koronázta meg, a  Kiscsillag Mazsorettcsoport produkcióját követően.

A közösségi összetartásnak hála városlakók még a nagy hideg ellenére is örömmel látogattak el a vásárba és töltötték el ott idejük egy részét családjukkal, barátaikkal, ismerősökkel.

Filep Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek