2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

A 2017/18-as év tanévzáró ünnepsége harsányban

A szokásos tanévzáró ünnepség keretében záródott le a 2017/18-as tanítási év a Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában június 26.-án.

Az iskola 140 tanulójából 138-an léphettek magasabb osztályba, valamint a 16.-án elballagott nyolcadik osztályos tanulók közül ősszel hárman szakgimnáziumban, nyolcan pedig szakközépiskolában folytathatják tovább tanulmányaikat. Az ünnepségen Takácsné Oczella Csilla iskolaigazgató mondott ünnepi beszédet. Elmondta, hogy az alsós évfolyamon nyolc tanuló, amíg a felsős évfolyamon tizennégy diák kapott kitűnő bizonyítványt, valamint hatvanheten értek el példás magatartást. Köszönetet mondott a pedagógusoknak és a szülői munkaközösség tagjainak az egész éves áldozatos munkájukért.

Az aranydiplomáját a napokban átvevő Tóth Bélánét az önkormányzat részéről Bihari Lajosné alpolgármester, illetve a tantestület és az iskola tanulóinak nevében Fábián Ágnes pedagógus köszöntötte, az ünnepség keretében.

Az alsósok tanévzáró műsora után sorkerült a könyvosztásra, ahol azok a gyerekek részesültek ajándékkönyv jutalomban, akik esősorban, tanulmányaikban vagy egyéb az iskolai éveiket meghatározó pozitív dolgokban kimagasló teljesítményt tudtak felmutatni. Az ünnepség végén az osztálytermekben a tanulók átvehették osztályfőnöküktől a bizonyítványaikat. A kitűnő tanulók cirkuszjegyet találhattak a bizonyítványukba, amelyet a Miskolci Tankerületi Központ juttatott el az iskolások számára, ezzel is biztatva őket, hogy megéri jó tanulmányi eredményeket elérni.

Molnár Dániel

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek