2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 391 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Az Árnyékkormány megalkotta lakás- és házfelújítási programját – Másfélmillió ingatlant szigetelne le a Panelprogram+

Az Árnyékkormány megalkotta lakás- és házfelújítási programját – Másfélmillió ingatlant szigetelne le a Panelprogram+

Egyik pillanatról a másikra váltak szinte elviselhetetlenné a rezsikiadások magyar háztartások millióiban az Orbán-kormány hétszeres rezsiemelése miatt. Rengeteg gyengén szigetelt lakásban és házban ugrottak meg a gáz-, távhő- és villanyszámlák, megterhelve az orbáni inflációval sújtott fizetéseket és nyugdíjakat.

Az Árnyékkormány ezért megalkotta lakás- és házfelújítási programját: a Panelprogram+ öt év alatt másfél millió panel- és társasházi lakást, családi házat újítana fel, szigetelne le és korszerűsítene uniós és hazai forrásokból. Így jelentősen csökkennének a háztartások rezsiszámlái, több pénz maradna a fizetésekből és a nyugdíjakból, csökkenhetne Magyarország orosz gázfüggősége, az energiafogyasztás korszerűsítésével pedig segíthetnénk a klímaváltozás elleni küzdelmet. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, hazahozzuk az uniós pénzeket és felújítsuk a magyar lakásokat és házakat.

Varju László
Energia- és rezsiügyi árnyékminiszter

 

A Panelprogram+-t június 8-án, csütörtökön 16 órától mutatja be Varju László energia-és rezsiügyi árnyékminiszter, Arató Gergely kormányprogramért felelős árnyékminiszter és Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester, önkormányzati árnyékminiszter a Kondor Béla Közösségi Házban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek