2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Árnyékkormány: Még egy hete sem indult el, már több mint 15 millió forint van a Rezsimentő Alapban

Árnyékkormány: Még egy hete sem indult el, már több mint 15 millió forint van a Rezsimentő Alapban

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök múlt szombaton jelentette be, hogy az Árnyékkormány egy Rezsimentő Alapot indít, amelybe várja a támogatásokat, hogy a befolyt pénzből bajba került családok decemberben esedékes rezsiszámláit lehessen kifizetni.

A bejelentés után a DK politikusai elsőként váltak rezsimentőkké, adományaikkal pedig már az első napon közel 10 millió forint gyűlt össze a Rezsimentő Alapban. Az azóta eltelt kevesebb, mint egy hétben számos DK-szimpatizáns is csatlakozott hozzájuk, így már most több mint 15 millió forint van a Rezsimentő Alapban. Utóbbi felajánlások már jellemzően mikroadományok voltak; olyan elkötelezett baloldali emberek támogatásai, akik annak ellenére váltak rezsimentőkké, hogy maguk is megküzdenek az Orbán-kormány hétszeres rezsiemelésével. Ezekre a támogatásokra vagyunk a legbüszkébbek.

Az Árnyékkormány mindenkit arra biztat, hogy csatlakozzon, legyen rezsimentő és segítsen kifizetni egy bajba került család decemberben esedékes rezsiszámláját! Nem kell tétlenül néznünk, hogy az Orbán-kormány tisztességesen dolgozó embereket, családokat, időseket hagyna fűtés nélkül fagyoskodni, van remény és van kiút a rezsiválságból!

Kálmán Olga 

Az Árnyékkormány szóvivője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…