2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A Fidesz elutasította a szociáldemokrata és zöld ellenzék közös gyermekvédelmi módosító javaslatait

A Fidesz elutasította a szociáldemokrata és zöld ellenzék közös gyermekvédelmi módosító javaslatait

A Fidesz elutasította az ellenzék közös gyermekvédelmi javaslatait a Parlament keddi ülésén. A javaslataink között volt többek közt a közoktatásban dolgozók gyermekvédelmi képzése, a jelzési kötelezettség kiterjesztése egyesületekre, alapítványokra és egyházi személyekre, valamint a pedofilsegítők szigorúbb büntetése.

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel bebizonyosodott, hogy a Fidesz a pedofilok oldalán áll. Valójában nem a gyerekeinket akarják megvédeni, hanem csak a saját haverjaikat, még akkor is, ha szexuális bűncselekményt követnek el. A DK szerint szükséges a gyermekvédelmi törvény szigorítása, ezért nem szavaztunk nemmel, ugyanakkor a DK módosítói nélkül az új törvény elégtelen – ezért tartózkodtak a szavazáson a DK képviselői. Mi, szociáldemokraták nem fogjuk feladni a harcot, meg fogjuk védeni a gyerekeinket az orbáni pedofilhálózattól!

Arató Gergely
a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…