2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK reagálása Orbán Viktor hazugságára – A miniszterelnök még mindig tagadja a nyilvánvaló rezsiemelést

A DK reagálása Orbán Viktor hazugságára – A miniszterelnök még mindig tagadja a nyilvánvaló rezsiemelést

Évek óta beszélünk arról, hogy Orbán Viktor és a Fidesz egy alternatív valóságban él, ez ma nyilvánvalóbb, mint eddig bármikor. A miniszterelnök azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy “bonyolult idők jönnek, de egy biztos: a rezsicsökkentés marad”.

Mondja ezt azok után, hogy augusztus 1-től az áram árát a kétszeresére, a gáz árát a hétszeresére emelte, ezzel elviselhetetlen terhet zúdítva a magyar családok jelentős részére. Ma már mindenki pontosan tudja az országban, hogy a rezsicsökkentésnek vége, 2022 a rezsiemelés éve, de Orbán még mindig tagadja a nyilvánvalót.

A DK szerint Orbán Viktor végleg elveszítette a kapcsolatát a valósággal. Orbán Viktor a választás előtt fűt-fát hazudott az országnak, majd a választás után brutális megszorítócsomagot vetett ki, adókat emelt, egymás után jelentett be húsbavágó megszorításokat, eltörölte a katás adózást, és rezsiemelésbe kezdett. Most úgy hazudik a szemünkbe, ahogy a választás előtt és így fog hazudni akkor is, amikor megérkeznek az első többtízezres villanyszámlák és százezres gázszámlák is. Ne hagyjuk magunkat átverni: a rezsicsökkentésnek vége, Orbán Viktor kormányprogramját ma már rezsiemelésnek hívják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek