2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak

A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak

Az elmúlt évek egyik kedvenc témája volt a kormány rezsicsökkentése. Komplett propagandaműsorokat töltöttek meg erőltetett interjúkkal, ahogyan Németh Szilárd idősekkel, családosokkal reklámozza a törvénytelen kormány vívmányát.

Sőt, a közös képviselőket is számtalan esetben fenyegették büntetéssel, ha nem helyezik el a társasházak lépcsőházaiban a közösség megtakarításáról szóló kimutatásokat.

A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak. Németh Szilárd, mint rezsinövelési kormánybiztos látogassa meg ugyanúgy a nyugdíjasokat és családosokat, és számoljanak be arról, mennyivel nőttek a kiadásaik, a közös képviselők pedig függesszék ki a vitrinekbe, mennyivel többet kell fizetni a társasházaknak. A sárga csekkeken jól láthatóan tüntessék fel ugyanezeket az információkat, hogy mindenki lássa, mit tett velünk a törvénytelen kormány!

Arató Gergely 

A DK frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek