2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz!

Sikerült elkölteni 14 milliárd forintot egy teljesen használhatatlan kormányzati informatikai rendszerre

Augusztus közepén jelent meg a Magyar Közlönyben a kormányhatározat az egységes kormányzati ügyiratkezelő rendszer érkeztető programjának megszüntetéséről. Eredetileg ezzel akarták kiváltani a papír alapú ügyintézést a közigazgatásban, de hiába került ez 14 milliárd forintba, gyakorlatilag használhatatlan volt.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a használhatatlan informatikai rendszer ügyében. Meglehetősen aggályosnak tartjuk, hogy Orbánék kormánya 14 milliárd forint közpénzt szórt el egy olyan informatikai rendszerre, ami mehet a kukába. Érdekes lenne kideríteni azt is, milyen logika mentén helyezték ki ennek az egész központját egy Budapest környéki településre, ahova külön procedúra volt kiszállítani a különböző dokumentumokat. Mi, európai magyarok nem hagyjuk annyiban soha az ilyen erősen kétes ügyeket, és kiderítjük, mire is szórták el Orbánék az értékes milliárdokat.

Kálmán Olga 

A DK elnökségi tagja, II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje az előválasztáson

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum