2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 377 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A Demokratikus Koalíció az ország számos pontján szeptemberiálist tart a hétvégén

A Demokratikus Koalíció az ország számos pontján szeptemberiálist tart a hétvégén

Minden DK-s tudja, hogy soha nincs egyedül, mert Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségében mindannyian számíthatunk egymásra: a kormányzati megszorítások és az orbáni infláció idején pedig nagyobb szükség van erre, mint bármikor.

A tavalyi siker után ezért idén újra az ország 25 pontján szerveztünk szeptemberiálist, ahol tudunk találkozni egymással és beszélgetni egy jót. Sajnos azonban az esős időjárás miatt néhány helyszínen el kellett halasztani a rendezvényt, de a legtöbb helyen jövő hétvégén bepótoljuk és megtartjuk a szeptemberiálisokat.

Mi, DK-sok, egy nagy családként odafigyelünk egymásra, és szeretünk a szabadidőnkben is időt tölteni egymással. Sokan vagyunk, sokfélék vagyunk, de szót értünk egymással: ebben rejlik a DK ereje, így fogjuk együtt, egy közösségként elérni a szociáldemokrata fordulatot, amit a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány képvisel. Ez tett minket a legnagyobb ellenzéki politikai közösséggé, ahová csak a nyáron 2500 új tag csatlakozott. Családi napjainkon is szeretettel várunk mindenkit, DK-sokat és nem DK-sokat egyaránt, aki szeretne jó társaságban, kellemesen eltölteni egy őszi délutánt!

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek