Szaniszló Sándor: Az önkormányzat saját költségen leteszteli a XVIII. kerületi iskolásokat és pedagógusokat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 15. kedd

Jolán ünnepli névnapját.
Holnap Jusztin napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Szaniszló Sándor: Az önkormányzat saját költségen leteszteli a XVIII. kerületi iskolásokat és pedagógusokat
Szaniszló Sándor: Az önkormányzat saját költségen leteszteli a XVIII. kerületi iskolásokat és pedagógusokat PDF Nyomtat Email
2021 április 08., csütörtök 11:35

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármesterének Facebook-posztja arról, hogy az önkormányzat saját költségen leteszteli a XVIII. kerületi iskolásokat és pedagógusokat az április 19-i iskolanyitás előtt:
https://www.facebook.com/SzaniszloSandorOfficial/posts/786490455617338
"Az elmúlt hónapokban az önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy az oltásokkal és a járványügyi intézkedésekkel lassítsa a vírus terjedését. Tettük ezt annak ellenére, hogy a kormánytól segítséget nem, csak hátráltatást kaptunk.

A kormány jelenleg hatályos döntése értelmében április 19-én, hétfőn kinyitnak az iskolák. Az intézkedés úgy született, hogy pontosan tudja mindenki, hogy a pedagógusok és a családok átoltottsága és védettsége erre az időpontra nem lesz elégséges. Annak érdekében, hogy az iskolák ne váljanak szuper terjesztő gócpontokká, az önkormányzat az iskolák nyitását megelőző hétvégén (jelen állapot szerint április 17-18-án) saját költségén leteszteli a kerület valamennyi diákját és pedagógusát."


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások