2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Tavaszi jeles napok – online vetélkedő a Miskolci Állatkertben

Három részes online vetélkedősorozatot indít A Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a tavaszi jeles napokhoz kapcsolódóan.

Az első forduló témája a Víz Világnapja, (2021. március 22-én) , a második fordulóé a Föld Napja, (2021.április 22.), a harmadik fordulóé pedig a Madarak és Fák Napja (2021. május 10.).

 

A vetélkedőt két korcsoportban indul, 1-4. osztály és 5-8. osztályos gyerekek jelentkezhetnek.

A vetélkedőn való részvételhez, a miskolczoo.hu oldalon szükséges regisztrálni 2021. március 21. 23:59-ig, az alábbi linken:

http://miskolczoo.hu/tavaszi-jeles-napok-online-vetelkedo

 

A játékosok mindig az adott jeles napon 10:00 óráig kapják meg a feladványokat a regisztráció során megadott email címre, a megoldásokat legkésőbb másnap 15:00-ig kell visszaküldeni a zooped@miskolczoo.hu email címre.

A határidő után érkező válaszok nem elfogadhatóak, mert a megoldások felkerülnek a honlapunkra.

Akik a három forduló alatt a legtöbb pontot gyűjtik, ajándékcsomagot és belépőjegyet nyerhetnek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba, amit az újra nyitást követően felhasználhatnak majd fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A vakond lett az év emlőse
A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intéz…

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…