2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Szép évet zárnak az ÉSZAKERDŐ erdei iskolái

Az Országos Erdészeti Egyesület alapításának 150. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, az Országházban vette át pénteken az ÉSZAKERDŐ Zrt. minősítést szerzett erdészeti erdei iskoláinak oklevelét dr. Sárhegyi Zoltán, az erdőgazdaság felügyelő bizottságának elnöke és Rencsiné Ágh Márta, a humánpolitikai osztály vezetője.

Ennek kapcsán Rencsiné Ágh Márta úgy fogalmazott: az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdészeti erdei iskolái egyre nagyobb intenzitással szolgálják ki a játékosan tanulni vágyó gyermekeket – az óvodás korosztálytól a középiskolásokig.
Az időjárás folyamatosan próbára tesz minket, szó szerint állni kellett a sarat az idei Erdők Hete idején is. Ennek ellenére ezen a programsorozaton csaknem ezer gyermeket sikerült hasznos, egyúttal szórakoztató időtöltésre fogadni. Az elmúlt négy esztendőben igazi sikerágazattá vált a hétköznapokat megszínesítő, folyamatosan megújuló tevékenység. A “Csanyiki Erdőház”-ban és a “Fónagysági Bagoly-vár”-ban szerencsésen lerövidült a forgalom nélküli időszak, idén mindkét helyen több mint 8000 főt regisztrálhattunk. Felelősségteljes az erdei iskolában végzett munka, hiszen a visszatérőknek új és újabb, az “első fecskéknek” pedig ismétlésre csábító kínálatot kell biztosítani. A szakmai minősítés számunkra rendkívül értékes. Elismerése annak a kiforrott, hivatástudattal végzett munkának, melyet erdész szakvezetőink folytatnak, immár két évtizede – mondta Rencsiné Ágh Márta.

Fotó: Nagy László, Erdészeti Lapok

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…