2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Ökoinnovációk csúcstalálkozója Budapesten

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége immáron 5. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást, mely indulása óta Közép-és Kelet Európa jelentős környezetipari szakkiállításává vált. A Dr. Áder János Köztársasági Elnök védnöksége alatt szervezett eseményen találkozhatunk a magyar a zöldipar legújabb innovációival és technológiáival, s a legkülönbözőbb területek szakértőitől is kérdezhetünk. A MÁV Zrt. támogatásának köszönhetően, az V. Ökoindustria kiállítás 2017. november 8-10. között lesz látogatható a Vasúttörténeti Parkban. A részvétel online regisztrációval ingyenes!

A színes, három napos kiállítás és programsorozat 1000 négyzetméteren biztosít lehetőséget a tartalmas szórakozásra, az ismeretszerzésre és a magyar zöldipar eszmecseréjére. A közel 70 kiállító cégnek és szervezetnek köszönhetően kiváló alkalom nyílik az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások megtekintésére, kipróbálására (elektromos autó tesztvezetés, szemléletformáló játékok, ökopiac, stb.). De választ kaphatunk a bennünket foglalkoztató kérdésekre is:
– Kié a jövő? Elektromos autó, hibrid, vagy tömegközlekedés?
– Melyik számomra a leghatékonyabb fűtési módszer?
– Mennyire tiszta a csapvizem?
– Hová kerül a szelektív hulladék és mi történik vele?
– Hogy néz ki a jövő városa?

A kiállításhoz kapcsolódik egy magas színvonalú szakmai konferenciasorozat is, ami lefedi korunk legnagyobb környezeti/társadalmi kihívásait:
– nemzetközi hulladékgazdálkodási (ISWA) konferencia,
– „Klímaváltozás és/vagy Klímaadaptáció?”  – XXII. KÖVET konferencia,
– Smart City workshop a fenntartható városokról,
– Zöld mobilitás jelene és jövője,
– Körforgásos gazdaság – A gazdasági szervezetek környezetvédelmi feladatai
– Kerekasztal az illegális hulladék elhelyezésről.
A kiállításra és a konferenciákra az online regisztráció ingyenes, a helyszínen pedig 1000 Ft: https://2017.okoindustria.hu/latogato/latogato.html

A konferenciák mellett, az idén 25 éves környezetvédelmi szövetség egy hangulatos közösségi teret, ÖKO-Kávézót is biztosít a látogatóknak és a kiállítóknak, hogy kényelmesen, egy jó kávé mellett lehessen izgalmas pódiumbeszélgetéseket, előadásokat és filmvetítéseket hallgatni.

A hazai zöldipar képviselt területei a kiállításon:
–    megújuló energiaforrások,
–    zöld mobilitás,
–    természetvédelem,
–    klíma- levegőtisztaság-védelem,
–    hulladékgazdálkodás és illegális hulladékelhagyás,
–    víz- és szennyvízkezelés,
–    fenntartható fejlődés.
Teljes kiállítói listánk itt található

Az idei évben letölthető mobilalkalmazással is készülünk kiállítóinknak és látogatóinknak egyaránt, melyben többek között megtalálható lesz az összes rendezvény, a kiállítók listája rövid tájékoztatóval és a legfrissebb információk, a kiállítás területén a tájékozódást pedig egy térképes kereső könnyíti majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek