2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

138. alkalommal tartjuk meg nyílt napunkat 2020. október 17-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy felemelő, simogatással egybekötött sétára, ami tökéletes alkalom arra, hogy megismerjék állatainkat: jelenleg 50 db kutyáról és 12 db macskáról gondoskodunk.

A látogatói szeretettől, figyelemtől állataink nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta – így minden résztvevő jól érzi magát a közös időtöltés során. És ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett kis védencünkkel, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, nyílt napunkon örökbefogadásra is van lehetőség!

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a látogatóinkkal való jó kapcsolat erősítéséhez és egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek védenceink életét szebbé, tartalmasabbá tenni. Amire továbbra is szükségük van a nálunk lévő állatoknak: sok simogatás, nagy séták, némi fülvakargatás mellé sok kedves szó, – és persze szerető gazdikra!

Ellátásukhoz az alábbiakkal tudnak hozzájárulni adományozóink:

§  rongyok, régi kabátok, szőnyegek

§  fazék, edény

§  hús (pl.: csirkecomb, csirkeszárny, csirkenyak)

§  étkezési rizs, zabpehely

§  játékok (pl.: labdák, plüssök),

§  nyakörv, póráz

§  szájkosár

§  kutyáink számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb);

§  műtét utáni gallérok

§  Copoly öntapadós rugalmas pólya

§  kölyök nyakörv

Ezúton is köszönjük az eddig beérkezett sok-sok adományt!
A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, a http://varosgazda.hu/allategeszsegugyi-telep és Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalon is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A vakond lett az év emlőse
A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intéz…

További cikkek