2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Népszerű volt a Zakatoló sátor az Erdővarázs rendezvényén

A tavalyi év sikere után az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében idén is beköltözött az erdő a fővárosba, a budapesti Szabadság térre az elmúlt hétvégén.

A 22 állami erdőgazdaság 15 sátorban mutatta be a hazai erdők értékeit és azt, hogy mivel foglalkoznak az erdészek. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. feladata ezúttal is az erdei vasutak bemutatása volt, melyhez a „Zakatoló” fantázianevű sátrat rendezte be. Népszerű programjai között lehetőség nyílt egy C-50-es mozdonyt imitáló díszlet mögött kipróbálni az erdei vasúti szimulátort, valamint egy valódi vágányszakaszon bárki megtapasztalhatta, hogyan gurul egy vasúti kerékpár. Nagyon sokan megpróbálkoztak a kisvasutakkal kapcsolatos fejtörők kitöltésével, ahol könnyebb és nehezebb kérdéssor közül választva érdeklődően kutatták a válaszokat a sátornál található díszleteken és kiadványokban. A tesztet helyesen kitöltők ajándékban részesültek. A rendezvény résztvevői között iskolás csoportok és érdeklődő családok ismerkedhettek az erdő szépségeivel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…