2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Ne égess, komposztálj!

Az első hidegebb napok meghozták a szmogos napokat is, melyhez a helytelen fűtési szokások mellett a kerti “hulladék” égetés is hozzájárul. Mi a hatályos jogi szabályozás? Miért veszélyes, ha elégetjük a zöldhulladékot? Miért nem kell a dió és gesztenye levelet elégetni? Mit nem szabad a komposztáláshoz felhasználni? És egyáltalán, miért nem érdemes a zöldhulladékot zsákban elszállítattani, miért érdemes helyben komposztálni?
Többek között ezekre a kérdésekre kaphatnak választ azok az érdeklődők, akik október 9-én, kedden ellátogatnak az Ökológai Intézet Alapítvány miskolci, Kossuth utca 13. szám alatt található, első emeleti klubtermébe. A fentieken túl számos beltéri és kültéri komposztálási technikát ismerhetünk meg (a helyszínen, a gyakorlatban is), illetve a tavaszi komposzt verseny mintáinak laborelemzéséről is tájékoztatást hallhatunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum