2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Napos sajtóreggeli Miskolcon

Már nyolcadik éve szerveznek a miskolci zöld szervezetek sajtóreggeliket Miskolcon. A helyi média munkatársai május 29-én a biopiacról érkezett friss finomságok mellé bőven kaptak friss híreket is, többek között a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának országos Napos Napok kampányának helyi eseményeiről. Ezt az indokolja, hogy ezidáig Miskolcról regisztrálták  a legtöbb Napos Napok eseményt a www.naposnapok.hu honlapon, amelyet május 5-12 között rendeznek a napenergia felhasználás népszerűsítése érdekében.

A helyi rendezvények szervezésére invitáló országos felhívásra ugyanis
Miskolcról már csaknem tucatnyi eseményt jeleztek. Így példul május 5-én, a kampány megnyitóján az Ökológiai Intézet Alapítvány munkatársai a Szinva teraszra invitálják a miskolciakat, ahol napenergiás eszközöket mutatnak be, utcai társasjátékot, lakossági tanácsadást szerveznek a témakörben. Ezt követően családi nap, előadások és bemutatók várják a lakosokat és az intézmények képviselőit.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…