2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zöld-Hírek
  • »
  • Megmutatjuk, hogyan lehet tökéletesíteni a medence körüli területet!
53401-53600/53534

Megmutatjuk, hogyan lehet tökéletesíteni a medence körüli területet!

53401-53600/53534A medencevásárlás csupán az első lépés a tökéletes kerthez, számos egyéb olyan kiegészítő és hasznos eszköz van, amelyek által nem csak az udvar lesz kifogástalan, hanem a szabadidőnket is teljes kényelemben tölthetjük.

Cikkünkben összeszedtünk néhány terméket, amiket érdemes beszerezni!

Lámpákat az egész kertbe!

 

A különféle lámpák nem csak azért jók, mert ahogy alkonyodik, szépen megvilágítják a kertet, és így tovább tarthat a fürdőzés, hanem azért is, mert gyönyörű dekorációként is szolgálnak. A kültéri lámpák esetében a napelemes LED lámpák használata a legpraktikusabb, hiszen azokat ha napfény éri, és elegendő mértékben feltöltődnek, sötétben ezzel az energiával világítanak, ennélfogva igen környezetbarátak is. Földbe szúrt, falra függesztett, akár a medence felszínén úszó változatai is vannak, a színes, bohém, napelemes lampionok pedig a nyáresti kerti partik alapkellékei.

 

Kerti pavilon és árnyékolók

 

Hogy kellemesen megszárítkozhassunk medencézés után, vagy éppen a naptól védve ehessünk és ihassunk, mindenképpen jó, ha kerti pavilont vagy egyéb árnyékolót is telepítünk az udvarba. A kerti pavilon a kert bármelyik részében helyet kaphat, a napvitorla esetében találnunk kell alkalmas pontokat, amikhez stabilan kifüggeszthetjük. Több színben is kaphatók, így stílusban is illeni fognak a kert többi kiegészítőjéhez. Arra azonban érdemes figyelni, hogy az árnyékolókat, kerti pavilonokat nagy viharban jobb szétszedni és elrakni, amíg nem tér vissza a jó idő.

 

A gyerekekről se feledkezzünk meg!

 

A gyermekek szórakozása az egyik legfontosabb szempont a kert kialakításánál, ezért aztán érdemes alaposan átgondolni a medencevásárlást is. A Medence Óriásnál kapható medencék bármelyike garantáltan a kicsik kedvence lesz. Annak érdekében, hogy még nagyobb élmény legyen a kertben töltött idő, vásárolhatunk a gyerekeknek homokozót, árnyékoló tetővel is, hogy ne semmiképpen se süsse meg őket a nyári nap, ha pancsolás után homokozni támad kedvük. Könnyen összerakható szerkezetek ezek, fontos szempont, hogy nem fog ki az ügyetlenebb szülőkön sem.

 

És mit tegyünk a szúnyogok ellen?

 

Végezetül pedig, hogy biztosan semmi se zavarja meg a medencézéssel és a kertben pihenéssel töltött időt, gondoskodjunk arról is, hogy a szúnyogok se okozzanak kellemetlen perceket. Manapság már számos termék kapható, amelyek bevethetők, ilyen például a leszúrható szúnyogriasztó fáklya, de szúnyoghálót is használhatunk, akár a napernyőt lefedve is, hogy a szúnyogok ne legyenek részesei például egy romantikus nyáresti borozásnak. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek