2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Karácsony előtti nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

753 állatunk talált gazdára – hatalmas köszönet érte!

Negyvenötödik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016.december 17-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét.
A 2016-os év utolsó előtti nyílt napja következik. Legyen ez a nap a koronája az eddig eltelt nyílt napoknak. A karácsony előtti készülődés közben egy kis simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára, akik a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon.

Karácsony előtti nyílt napunk továbbra is a nálunk lévő állatokról szól. Így, ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak.

2016. év eddig eltelt időszakában 753 elhelyezett állatunk talált gazdára a lakosság és segítő állatbarátok önzetlen segítségével. Jelenleg 68 kutya és 8 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű illetve kölyökkutyák és a macskák, mivel ők a hűvös időt nehezebben viselik. Az elmúlt két hétben 11 kutyánk talált otthonra.
Tegyük együtt sikeressé a most szombati nyílt napot is!
Az előzőn 57 látogatót üdvözöltünk. Reméljük látogatói létszámunk most szombaton is eléri, vagy akár meghaladja a két héttel ezelőttit. Egyre több, eddig ismeretlen új állatbarát érdeklődik programunk, tevékenységünk iránt. Bízunk abban, őket is rendszeresen köszönthetjük programunkon. Örömünkre szolgál, hogy nyílt napunk első segítői továbbra is megtisztelnek jelenlétükkel.

A közelgő téli időjárás miatt szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti a honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek