2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Gyűjtést szervez a DVTK a helyi állatmenhelyek számára

A DVTK és a klub szurkolói az elmúlt években számtalan alkalommal hívták fel a figyelmet a felelős állattartásra és segítettek már a helyi állatmenhelyeknek. Október 4-e az Állatok Világnapja, ez alkalomból egy héten keresztül ismét gyűjtést szervez a klub.

Mivel a menhelyeken sok kölyökkutya és kiscica is van, valamint sok sérült és beteg állatot gondoznak, ezért a DVTK arra kéri a szurkolókat, ha tehetik, akkor szenzitív és kölykök számára megfelelő tápot és konzerveket is hozzanak magukkal, hiszen a menhelyek munkatársainak elmondása alapján ezekből mindig hiány van náluk.

Az összegyűjtött adományokat a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, valamint a Miskolci Állategészségügyi Telep gazdátlan kutyái és cicái között egyenlő arányban osztjuk majd el. A kiszállításról a DVTK gondoskodik. A gyűjtés a DVTK – Paksi FC mérkőzés kezdő sípszaváig tart.

A gyűjtés időpontja: 2020. szeptember 25., 12:00 – 2020. október 3., 19:30
A gyűjtés helyszíne: DVTK Shop (3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum