2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

53. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

2017. április 08-án, szombaton, 10 és 14 óra között ötvenharmadik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét.

 

Az 53. nyílt nap is „csak” olyan szombat lesz, ahol látogatóink sétára indulhatnak állatainkkal. Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölyköket mikrochippel és legtöbb esetben parvo elleni védőoltással, a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

 

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék állataink számára. Jelenleg 68 kutya részére keresünk hűséges gazdát. Telepünkön elhelyezett és régóta nálunk élő állataink már ismerik a pórázt, sőt felismerik régi sétáltatójukat. De az új lakóknak is jár a séta öröme, ezért ismét lesz feladata a vállalkozó kedvű látogatóknak.

 

Az elmúlt két hétben 21 kutyánk és 1 cicánk került el gazdához, vagy állatmenhelyre, más befogadó szervekhez.

 

Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutya szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, ruhaneműket, tárgyi eszközöket, melyek munkánkat segítik – és a segítő közreműködést.

 

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

 

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

 

 

Sallai Anna Mária

Miskolci Állategészségügyi Telep

telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek