2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Veszélyes vadhajtások

Bódultan vezette autóját az a férfi, akit a rendőrök Miskolcon igazoltattak, majd később a sofőr lakásán termesztett marihuánahajtásokat foglaltak le a nyomozók.

Járművezetés bódult állapotban vétség, és kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves sajószentpéteri férfival szemben. A gyanúsítottat 2023. január 9-én a hajnali órákban közúti ellenőrzés során szűrték ki a forgalomból a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai. A rendőrök Miskolcon, a Szentpéteri kapuban érték tetten a sofőrt, aki bódult állapotban vezette autóját, amiben marihuánát is találtak a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály munkatársai a férfi sajószentpéteri lakásán tartott Csokutatása során 12 tő marihuána tövet, illetve már szárított formában tárolt kábítószert foglaltak le.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…